Lenovo Ideapad 120S-14IAP 14″ 64GB

Tulosta esite

329,00  alv 24%

IdeaPad 120s on moderni ja tyylikäs kannettava. Se soveltuu loistavasti tavalliseen peruskäyttöön, ja sen teräväpiirtonäyttö on upea. Jos etsit luotettavaa ja tehokasta kannettavaa, 120s on erinomainen valinta sekä työ- että pelikäyttöön.

Kuvaus

Tyylikäs muotoilu ja kestävä pintakäsittely
IdeaPad 120S -kannettavan runko on yksinkertainen ja selkeä, joten sen ulkoasu on moderni mutta silti klassisen tyylikäs. Haluat tietenkin, että voit aina ottaa kannettavan mukaasi. Tämän vuoksi kannettavan pinta on käsitelty kulumista vastaan. Kannettavan pohjakannen kumiset yksityiskohdat puolestaan maksimoivat jäähdytyksen ja pidentävät tuotteen käyttöikää.

Pitkäkestoinen
Tehokkaan suorittimen ja LPDDR4-muistin ansiosta IdeaPad 120S selviää vaivatta multitaskauksesta. Voit käyttää useita ohjelmia. Etsiä ja avata tiedostoja nopeasti. Siirtyä välilehdestä toiseen. Selata ja katsoa videoita. Kannettavan teho ei lopu kesken eikä vauhti hidastu.

Kristallinkirkas teräväpiirtonäyttö tuo tapahtumat lähelle
Videokeskustelu perheen kanssa. Suosikkisarjasi suoratoisto. Verkon selaaminen. IdeaPad 120S takaa, että näet kaiken tarkasti. 14-tuumainen heijastamaton teräväpiirtonäyttö näyttää kaiken todella terävästi. Joten voit multitaskata rennosti tai katsoa yhdessä ystävän kanssa.

8 tunnin akkua ja jatkuva lataus
Elämä on kiireistä eikä aikaa kannatta tuhlata akun kestosta murehtimiseen. IdeaPad 120S: n akku kestää yli 8 tuntia, ja sen avulla voi ladata muita laitteita – myös virran ollessa katkaistuna.

C-tyypin portin ansiosta yhteensopiva muiden laitteiden kanssa
IdeaPad 120S on varustettu kätevällä C-tyypin portilla. Koska sen avulla voi ladata muita laitteita, sinun ei tarvitse ostaa ylimääräisiä johtoja tai latureita. Näin sinulla on yksi huolenaihe vähemmän.

Ergonominen näppäimistö ja kosketuslevy
Käyttömukavuus otettiin huomioon IdeaPad 120S: n näppäimistön kaarevien näppäimien ja ergonomisen asettelun suunnittelussa. Lisäksi yksiosainen kosketuslevy reagoi herkästi useilla sormilla tehtäviin eleisiin. Kosketa, napsauta ja zoomaa – huomaat kyllä eron.

 

Tuotteen tyyppi: Kannettava tietokone
Käyttöjärjestelmä: Windows 10 Home 64-bit Edition
 Suoritin / Chipset
CPU: Intel Celeron N3350 / 1.1 GHz
Max. turbonopeus: 2.4 GHz
Ydinten määrä: Dual-Core
Välimuisti: 2 MB
64-bitin Computing: Kyllä
Ominaisuudet: Integroitu muistiohjain
 Muisti
RAM: 4 GB (annettu muisti on integroitu)
Tekniikka: LPDDR4 SDRAM
Nopeus: 2400 MHz – 2400 MHz
 Tallennuslaitteet
Päätallennus: 64 GB SSD – (eMMC)
 Näyttö
Tyyppi: 14″
LCD taustavalo-teknologia: LED-taustavalo
Erotuskyky: 1920 x 1080 (Full HD)
Leveä näyttö: Kyllä
Kuvasuhde: 16:9
Ominaisuudet: Häikäisemätön

Lisätiedot

Takuu

2 vuotta