BENQ GL2580H 25″ FHD TN HDMI/DVI/VGA

Tulosta esite

149,00  alv 24%

Suunniteltu silmää hivelevän yksinkertaiseksi, BenQ GL2580H 24.5” kehyksetön monitori yhdistää ultraohuen kehyksen ja piilotetut kaapelit. BenQ:n ainutlaatuinen Eye-Care™-teknologia sekä niukkasininen ja välkkymätön valo saavat aikaan hienostuneen ympäristön. Yhdessä LED-valon ja nopeasti reagoivan TN-teknologian kanssa GL2580H tuottaa visuaalista nautintoa aivan uudella tasolla. Sen takaavat aidot värit, syvät mustavivahteet, suuremmat kontrastit ja terävämmät yksityiskohdat.

Varasto loppu

Osasto:

Kuvaus

Muotoiltu alusta

Tyylikkäästi muotoiltu alustan profiili eliminoi turhat reunat ja muodostaa puhtaasti toiminnallisen ilmeen.

Ultraohut kehys

GL2580H on ainutlaatuinen edge-to-edge-paneeli, jonka ultraohut kehikko ja hienostunut profiili täydentävät tyylikkäästi modernia ulkonäköä.

Nopea 2 ms GTG vasteaika

Supernopea 2 ms GTG poistaa liikeviiveet ja antaa tasaisen video- ja pelikuvan. Nopeasti etenevät liikkeet ja taustanäkymien muutokset vaihtuvat saumattomasti ilman viiveitä tai varjostuksia. Nauti immersiivisestä pelaamisesta ja videoviihteestä ilman viiveitä

Niukkasininen valo

BenQ:n kehittämä Low Blue Light -teknologia suodattaa pois haitallisen sinisen valon, mikä ehkäisee tehokkaasti silmien rasitusta ja ärsytystä.

Välkkymätön teknologia

BenQ:n ainutlaatuinen Flicker-Free-teknologia poistaa perinteisten LDC-näyttöjen haitallisen välähtelyn ja ehkäisee siten silmien rasittumista ja näön heikkenemistä.