Acer Chromebook CB315-3HT-P2BC 15.6” FHD IPS TOUCH/PENTIUM N5030/128GB/8GB DEMO/PALAUTUS

Tulosta esite

299,00  alv 24%

PRIIMAKUNTOINEN DEMOLAITE/ASIAKASPALAUTUS VUODEN TAKUULLA

Tässä liikkuvaa elämää varten suunnitellussa Acer Chromebook kannettavassa on työskentelyä helpottava heijastamaton ja isokoinen 15,6 tuuman FHD IPS kosketusnäyttö. Muita työskentelyä helpottavia ja tehostavia ominaisuuksia ovat erillinen numeronäppäimistö, Intel®-prosessori ja pitkä akunkesto.

Intel® Pentium® prosessori antaa runsaasti tehoa sovellusten sulavaan pyörittämiseen ja kuluttaa niukasti virtaa. Entistä tehokkaampi suorituskyky huolehtii siitä, että tehtävien hoitaminen nopeutuu ja myös graafisten projektien pyörittäminen sujuvoituu. 12,5 tunnin akunkeston ansiosta työteho ei kärsi, vaikka laturi unohtuisi kotiin.

Suuren 15,6 tuuman FHD IPS kosketusnäytön heijastamattoman pinnoitteen ansiosta työnteko sujuu joustavasti myös kirkkaissa olosuhteissa, ja ohuiden, vain 9,5 mm:n kehysten ansiosta kuvasisältö pääsee näytöllä oikeuksiinsa. Näppäimistöasetteluun on lisätty erillinen numeronäppäimistö. Tuottavuutta tehostavina ominaisuuksina kannettavasta löytyy Chrome OS, antenni langatonta 802.11ac-verkkoyhteyttä varten ja laaja liitäntävalikoima, kuten kaksi USB-C 3.1 porttia ja kaksi USB-A 3.0 porttia.

Varastossa

Tietoturva

Tuotetunnus (SKU): 4710886580096 Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,