Acer Chromebook 314 C933L-C8E1 14″ FHD IPS/CELERON N4120/8GB/64GB/LTE DEMO/PALAUTUS

Tulosta esite

199,00  alv 24%

PRIIMAKUNTOINEN DEMOLAITE/ASIAKASPALAUTUS VUODEN TAKUULLA

Tulevaisuuteen valmista prosessoritekniikkaa. Uusin Intel®-prosessori takaa alhaisen virrankulutuksen ja ohjelmistojen responsiivisuuden. Tehostetun suorituskyvyn ansiosta runsaasti grafiikkaa sisältävien oppimisprojektien käsittely käy sujuvasti ja tehtävät hoituvat nopeammin.

Vaivatonta liikkuvuutta . Tämä kannettavaan käyttöön suunniteltu Chromebook™ on A4-arkkia pienempi ja painaa vain noin kilon. Se sujahtaa pieneen laukkuun, joten voit käyttää sitä, missä ikinä tarvitsetkin.

Langatonta tehoa. Intel® Gigabit Wi-Fi ja fiksusti sijoitettu langaton 802.11ac-antenni, jossa on 2×2 MU-MIMO-antennia, takaavat voimakkaan ja katkeamattoman langattoman yhteyden. MU-MIMO (Multi-User Multiple-Input and Multiple-Output) -antenni nopeuttaa langatonta tiedonsiirtoa, ja sen ansiosta useita langattomia laitteita voidaan käyttää yhtä aikaa.

Joustavat liitännät. Käytettävissä on kaksi USB-C-porttia nopeaan tiedonsiirtoon, videon suoratoistoon ja akun lataamiseen. Käännettävän USB 3.1 Type-C™ -liittimen päät ovat samanlaiset, joten sen liittäminen on helppoa. USB 3.1 on 10 kertaa nopeampi kuin USB 2.0. Kahden USB 3.1 C -liittimen lisäksi laitteessa on myös kaksi USB 3.0 A -liitäntäporttia ja microSD-korttipaikka lisätallennustilaa varten.

Pysy tehokkaana. Chrome OS:n etuihin kuuluvat muun muassa nopeat käynnistymisajat, helppokäyttöisyys, erinomainen tietoturva ja pitkä akunkesto. Nopean, noin 8 sekunnin käynnistymisajan ansiosta pääset työn touhuun heti, yksinkertainen käyttöliittymä on nopea oppia, integroitu haittaohjelmasuojaus pysäyttää virukset ja viisas virrankäyttö tarkoittaa, että voit työskennellä koko päivän ilman verkkolaitetta.

Varastossa

Tietoturva

Tuotetunnus (SKU): 4710180866247 Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,