Huollamme ja korjaamme

Huollamme ja korjaamme

Huollamme ja korjaamme muunmuassa kannettavia tietokoneita, pöytäkoneita ja tabletteja, nopeasti ja ilman ajanvarausta. Yleisiä syitä miksi tietokone meille tuodaan on se, että se ei käynnisty, jumittaa, on saastunut viruksilla, näyttö on rikki tai joku ohjelma ei toimi kuten pitäisi. Korjaamme sekä ohjelmistopuolesta, että komponenteista, esimerkiksi rikkoontuneesta näytönohjaimesta tai kovalevystä, johtuvat viat.

Autamme myös silloin kun laite toimii, mutta tarvitset vain apua sen käyttöön. Ehkä et esimerkiksi saa jotain sovellusta päivitettyä tai et löydä tekstinkäsittelyohjelmasta jotain tiettyä ominaisuutta. Urheilurannekkeet, nettitelevisiot ja muut uudet laitteet aiheuttavat päänvaivaa ja silloin apu löytyy usein meiltä.

Jos et ole varma onko tämä oikea paikka juuri sinun ongelmasi suhteen, niin kysymällähän se selviää.

Ennaltaehkäise ongelmia vuosihuollolla

Täysin toimiva tietokonekin kannattaa käyttää silloin tällöin huollossa, aivan kuten esimerkiksi autot ja polkupyörätkin. Vuosihuollossa muunmuassa tarkistamme, että kone toimii kuten pitää ja päivitykset ovat ajan tasalla. Lisäksi puhdistamme koneesta sitä hidastavat haittaohjelmat ja väliaikaistiedostot. Tarvittaessa annamme jatkosuosituksia.

Kun pahin tapahtuu, pelastamme tiedostot

Joskus tietokone vain menee rikki ja korjaaminen ei ole mahdollista, mutta tiedostot voi usein silti pelastaa. Siirrämme tiedostot rikkoontuneesta tietokoneesta ulkoiselle kovalevylle, muistitikulle tai uuteen tietokoneeseen.

Kotikäynnit

Teemme myös kotikäyntejä, tarvittaessa myös iltaisin ja viikonloppuisin. Luonasi tekemistämme töistä voit hakea kotitalousvähennystä.